Rollingnet

AZÚR lakópark

AZÚR LAKÓPARK

ahol egyszerűen csak jó lenni

Az Azúr Lakópark a Rollingnet Zrt. legújabb projektje, 12 percnyire Székesfehérvár központjától, 15 percnyire a Velencei-tótól, félúton Budapest
és a Balaton között. A tervezett lakópark melletti Császár-víz víztározó szinte még kihasználatlan érték, mondhatni csiszolatlan gyémánt, amely tárt karokkal várja a lakópark vízi sportokra fogékony lakóit, a nyugalomra vágyókat, vagy a horgászat szerelmeseit. Mindezek mellett van itt lovarda, remek kiránduló helyek és a vadászat szerelmesei is megtalálhatják itt a helyüket.

Projekt
53 darab különálló családi ház

Település a településben

Az egész beruházás kicsit olyan, mint település a településben. Az Azúr Lakópark elhelyezkedése, és a lakóparkon belüli rendezési koncepció kivételes minőségű életvitelre nyújt lehetőséget.

Az Azúr Lakópark biztonságos környezetében játszóterek, közösségi terek erősítik a családi és közösségi kapcsolatokat.

Álmai otthona

A beruházó eddig 10 típustervet készített az érdeklődők részére, amelyek közül bárki megtalálhatja álmai otthonát, legyen kiscsaládos vagy nagycsaládos, fiatal pár, vagy nyugdíjas éveit élvező pár. Egy biztos. A gondos tervezésnek és a műszaki adottságoknak köszönhetően kiemelkedően kedvező fenntartási költséggel számolhat minden Család.

Lehetőségek tárháza

Az Azúr Lakópark az új lehetőségek tárháza.
Ezzel a zöldmezős beépítéssel új kapuk, új
távlatok nyílhatnak meg Ön és Családja előtt.

A tervek mögötti műszaki tartalom
részleteiről, a kivitelezési folyamatról kérje szakértő munkatársaink segítségét.

Lakóépületek

Az AZÚR Lakóparkba tervezett épületek látványképeit tekinthetik meg a következő blokkokban.
Amennyiben felkeltette érdeklődésüket valamelyik házunk, klikkeljen a „Részletesen” gombra, hogy a
képeken kívül szöveges tájékoztatást, alaprajzot és videót is megtekinthessen elképzelésünkről; vagy
lépjen a „Házak, tervek” menüpontra.

Tekintse meg a Pátkára tervezett Azúr Lakópark koncepció videóját.

AZÚR LAKÓPARK

PÁTKA

Az Azúr lakópark valóra vált mese azoknak akik szeretnék élvezni Székesfehérvár közelében (7,5 km) a Pátkái tó mellett Pátka község kínálta kényelmet valamint a vidékre jellemző harmóniát, biztonságot ,csendes, nyugodt lakó környezetet teremtenek a kisgyermekes családok , horgászok számára is. A lakópark egységes koncepciót követő, de mégis egyedi épületei a gondosan tervezett utcakép a házak elválasztó díszburkolatos passzázsok igazi kertvárosi életteret kínál az ide költözőknek.

Amennyiben a lakópark felkeltette érdeklődését és további információt szeretne, kérjen tűlünk visszahívást az alábbi űrlapon: