Rollingnet

A Rollingnet Zrt. kész tervekkel támogatja az Önök elképzeléseinek realizálását.

Az egyes típusokon belül találnak egyszintes és emeletes változatot, oldalhatáros vagy szabadon álló verziót. Terveinket természetesen „testre igazíthatjuk”, hogy hosszú évtizedeken át elégedetten tekintsen otthonára.

Mielőtt terveink közt böngészne, megmutatjuk, hogy az egyes típusokon belül milyen méretekkel találkozik
Ház típusa
Nettó m2
Bruttó m2
Oliva no.1
80,74
98,5
Oliva no.2
80,74
98,5
Avocado no.1
108,66
133,43
Avocado no.2
103,4
128,0
Avocado no.3
116,02
169,38
Lime no.1
122,52
150,83
Lime no.2
139,9
195,59
Kiwi no.1
153,91
191,28
Kiwi no.2
185,08
248,6
Orange
91,0
111,0
Oliva 1.
Oliva 2.

OLIVA lakóházak

77 m²-es családi házunk ideális választás kiscsaládosoknak, fiatal pároknak, nyugdíjasoknak. Nappalit, étkező konyhát, 1 hálószobát és 1 gyerek-, vendégszobát rejtenek a kényelmes, optimális kialakítású terek, melyek könnyedén személyre szabhatóak, elszeparálhatóak vagy akár is összenyithatóak. Az oldalhatáros telepítés következtében az épületet mindhárom oldalról kellemes napfény árasztja el. A túlmelegedés ellen megfelelően tájolt pergola és kiegészítő árnyékolók gondoskodnak. A gondos tervezésnek és betervezett műszaki adottságoknak köszönhetően kiemelkedően kedvező fenntartási költséggel számolhat minden Család.

77 m²-es családi házunk ideális választás kiscsaládosoknak, fiatal pároknak, nyugdíjasoknak. Nappalit, étkező konyhát, 1 hálószobát és 1 gyerek-, vendégszobát rejtenek a kényelmes, optimális kialakítású terek, melyek könnyedén személyre szabhatóak, elszeparálhatóak vagy akár is összenyithatóak. A szabadon álló telepítés következtében az épületet minden oldalról kellemes napfény árasztja el és szellős térkapcsolatok jellemzik. Kertkapcsolata rendkívüli. A túlmelegedés ellen megfelelően tájolt pergola és kiegészítő árnyékolók gondoskodnak. A gondos tervezésnek és betervezett műszaki adottságoknak köszönhetően kiemelkedően kedvező fenntartási költséggel számolhat minden Család.

Érdekel a típusterv, visszahívást kérek Önöktől

AVOCADO lakóházak

-109 m² Amerikai konyhás étkezős nappalis családi házunk kiváló választás nagycsaládosoknak, akik kedvelik az együtt töltött közös tevékenységeket, akik szeretnek sokat időzni a szabad levegőn, mégis közelükben akarják tudni az épület kiszolgáló területeit. Az Avocado no.3 épület esetében a fedett-nyitott terasz és nagyméretű toló nyílászáróknak köszönhetően a „kint és bent” szinte eggyé válik. A közösségi terektől jól elszeparált intim hálószobai zóna 3 darab nagyméretű háló-, gyerek-, vendégszobával biztosítja a kényelmes, zavartalan pihenést bárki részére. A gondos tervezésnek és betervezett műszaki adottságoknak köszönhetően kiemelkedően kedvező fenntartási költséggel számolhat minden Család.

-103 m² Amerikai konyhás étkezős nappalis családi házunk kiváló választás nagy- és kiscsaládosoknak egyaránt, akik kedvelik az együtt töltött közös tevékenységeket, viszont a hálószobákat szeretnék hierarchikusan elszeparálni. Az elrendezés tálcán kínálja egy jól elkülönülő dolgozó-, vagy vendégszoba kialakítását. Könnyű beleszeretni a nyitott, szellős, körbevilágított, központi terek köré szervezett kertkapcsolatos helyiségekbe. A szabadon álló épületet minden oldalról kellemes napfény árasztja el. A túlmelegedés ellen megfelelően tájolt pergola és kiegészítő árnyékolók gondoskodnak. A gondos tervezésnek és betervezett műszaki adottságoknak köszönhetően kiemelkedően kedvező fenntartási költséggel számolhat minden Család.

-116 m² Amerikai konyhás étkezős nappalis családi házunk kiváló választás nagycsaládosoknak, akik több szintes épületet szeretnének maguknak. Az alsó szint a közösségi élet színtere 1 darab dolgozó-, vendégszobával kiegészítve melynek közvetlen kert- és teraszkapcsolata van. A konyha-étkező különálló szabadtéri konyhával és reggeliző terasszal tökéletesen kiegészíti a konyha-étkező terét és kedvező kapcsolatot teremt a kert intimebb részével. Az emeleten 3 darab kellemes tetőablakos szoba került elhelyezésre, biztosítva a teljes intimitást. A túlmelegedés ellen megfelelően tájolt pergola és kiegészítő árnyékolók gondoskodnak. A gondos tervezésnek és betervezett műszaki adottságoknak köszönhetően kiemelkedően kedvező fenntartási költséggel számolhat minden Család.

Érdekel a típusterv, visszahívást kérek Önöktől
Avocado 1.
Avocado 2.
Avocado 3.
Lime 1.
Lime 2.

LIME lakóházak

120 m² Amerikai konyhás étkezős nappalis családi házunk kiváló választás nagycsaládosoknak, akik kedvelik az együtt töltött közös tevékenységeket, szeretnek sok időt tölteni a fedett-nyitott terasz kellemesen átszellőztetett árnyékában. A körbefutó terasz egy kis izgalmat csempész a hétköznapokba. Az utcafronti teraszon üldögélve beinvitálhatja ismerőseit egy kis csevegésre anélkül, hogy a ház intimitását megzavarná, de akár vendégeit is fogadhatja itt egy kellemes esti poharazgatásra. Az épületben 1 darab zuhanyzós szülői háló- és 2 elkülönített gyerekszoba kapott helyet, 1 darab nagyméretű mosókonyhával összehangolva. Az épület megfelelő bevilágítását a pátió köré szervezett terek jellemzik, ami egyben a fürdőszobák intim belső udvarát is adja. A gondos tervezésnek és betervezett műszaki adottságoknak köszönhetően kiemelkedően kedvező fenntartási költséggel számolhat minden Család.

140 m² Amerikai konyhás étkezős és kissé elszeparált nappalis családi házunk kiváló választás nagycsaládosoknak, akik kedvelik az együtt töltött közös sütés-főzést, a baráti összejöveteleket, de szeretnének egy kuckót is maguknak, ahová elbújhatnak egy könyv társaságában, vagy megnéznek egy jó filmet, elszabadulva a hétköznapi rutinok zakatolásából. Az épület kétszintes elrendezést kapott, ahol az alsó szint a közösségi élet színtere 1 darab zuhanyzós fürdőszobával és 1 darab dolgozó-, vendégszobával kiegészítve melynek közvetlen kert- és teraszkapcsolata van. Az emeleten 1 darab zuhanyzós, teraszos szülői háló– és 2 elkülönített gyerekszoba kapott helyet, 1 darab mosókonyhával és kádas fürdőszobával, külön wc-vel kialakítva. A gondos tervezésnek és betervezett műszaki adottságoknak köszönhetően kiemelkedően kedvező fenntartási költséggel számolhat minden Család.

Érdekel a típusterv, visszahívást kérek Önöktől

KIWI lakóházak

154 m² Amerikai konyhás étkezős és kissé elszeparált nappalis családi házunk kiváló választás nagycsaládosoknak, akik kedvelik az együtt töltött közös sütés-főzést, a baráti összejöveteleket, de szeretnének egy kuckót is maguknak, ahová elbújhatnak egy könyv társaságában, vagy megnéznek egy jó filmet, elszabadulva a hétköznapi rutinok zakatolásából A közösségi terek mellett kapott helyet egy gardróbos, zuhanyzós fürdőszobával kialakított szülői háló egység, valamint ettől elkülönülten 3 darab nagyméretű gyerek-, vendég-, dolgozószoba a hozzá tartozó méretes zuhanyzós-kádas fürdőszobával és mosókonyhával kiegészítve. A fedett-nyitott terasz, mind a közösségi terek felől, mind a szobából elérhető és ideális kapcsolatot teremt a hátsókert felé. Az épület megfelelő bevilágítását a pátió köré szervezett terek jellemzik, amitől intimmé válik ez a belső kis udvar. A gondos tervezésnek és betervezett műszaki adottságoknak köszönhetően kiemelkedően kedvező fenntartási költséggel számolhat minden Család.

185 m² Amerikai konyhás étkezős és kissé elszeparált nappalis családi házunk kiváló választás nagycsaládosoknak, akik kedvelik az együtt töltött közös sütés-főzést, a baráti összejöveteleket, de szeretnének egy kuckót is maguknak, ahová elbújhatnak egy könyv társaságában, vagy megnéznek egy jó filmet, elszabadulva a hétköznapi rutinok zakatolásából. A konyhához kapcsolt méretes fedett-nyitott terasz tökéletes térkapcsolatot teremt a nyári étkezésekhez, vagy a nappali nyári kitelepüléséhez. A kétszintes épületben a közösségi terek mellett a földszinten 1 darab zuhanyzós szülői háló került kialakításra. Az épület megfelelő bevilágítását a pátió köré szervezett terek jellemzik, ami biztosítja az épület megfelelő átszellőztetését, és kiegészíti a földszinti tereket egy intim belső udvarral. Az emeleten 4 darab nagyméretű hálószoba került kialakításra a hozzájuk tartozó méretes zuhanyzós-kádas fürdőszobával. A jobb használhatóságot, és egyedi belső klímát létrehozva az emeleten járható- és nem járható extenzív teraszokat alakítottunk ki. A gondos tervezésnek és betervezett műszaki adottságoknak köszönhetően kiemelkedően kedvező fenntartási költséggel számolhat minden Család.

Érdekel a típusterv, visszahívást kérek Önöktől
Kiwi 1.
Kiwi 2.

„Autó beállók, garázsok”